Klaas gaat op tournee - kom jij ook?

Zin in muziek? Een pittige discussie? Cabaret? Oh, en niet te vergeten: Klaas Dijkhoff? Kom dan naar stand-up politics! We maken het je gemakkelijk, want stand-up politics komt de komende weken naar je toe! Klaas gaat met stand-up politics namelijk op tournee door Nederland.

Wat je die avond kan verwachten? Uiteraard goede muziek en goede grappen. Maar vooral ook een goed gesprek over ons land. Bijvoorbeeld over het klimaat, want dat is hard nodig.
 
Er is de afgelopen weken veel gesproken over de manier waarop we Nederland schoon kunnen doorgeven aan onze kinderen en wat dit mag kosten.  
 
Maar het gaat bijvoorbeeld ook over integratie, hoe we in dit land met elkaar omgaan en wat we daarbij van elkaar verwachten. Of over hoe we ons geld gaan verdienen in de toekomst. Nu is het aan jou om je mening te geven.
 
Kijk in het tourschema hierboven wanneer Klaas bij jou in de buurt komt, en houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates! Zodra de stand-up kaarten voor jouw provincie in de verkoop gaan, ontvang je van ons als eerste een mail daarover! 

Omdat Groningen de tour aftrapt kun je daar gratis naartoe! Als lid van de VVD krijg je als eerst de mogelijkheid om kaartjes te bemachtigen. Meld je hier aan, let op: vol = vol!